Wat

Zakelijk | Privé relaties | Teambuilding

Ik werk met twee tools:

1. Een Persoonlijke Stijl DISC profiel. Dit is een onmisbare en alles bepalende analyse, geen test. Een test zou immers een onderscheid maken tussen goed en slecht. Binnen de DISC wereld is alles goed, niets is slecht.
Deze uitgebreide analyse verteld alles over je temperament, je verbale- en nonverbale gedrag, en je voorkeurs communicatie stijl.

 

2. Een DISCovery Map. Deze kan per persoon, per afdeling, per team, of het hele bedrijf gemaakt worden. Dit kan worden geleverd in diverse formaten, waaronder ook een grote plastic mat die we kunnen gebruiken om inzicht te creëren in de verschillende werelden van de temperamenten. Op deze manier wordt er op speelse, luchtige wijze aangetoond hoeveel spanning er kan ontstaan tussen de verschillende voorkeursstijlen (werknemers), waardoor het werken in een enorm ongunstig werkmilieu kan worden omgedraaid naar een gunstig werkmilieu.

Aan de hand van een behoefte bepalend gesprek tussen de contactpersoon van het bedrijf en Carmen de Coach, wordt bekeken wie er binnen de organisatie een eigen profiel gaat maken. Vanuit hier en de DISCovery Map gaan we kijken welk coaching traject we in gaan.

Gezin en (kleine) kinderen

Ik werk met drie tools:

 

1. Een Persoonlijke Stijl DISC profiel Dit is een onmisbare en alles bepalende analyse, geen test. Een test zou immers een onderscheid maken tussen goed en slecht. Binnen de DISC wereld is alles goed, niets is slecht.
Deze uitgebreide analyse verteld alles over je temperament, je verbale- en nonverbale gedrag, en je voorkeurs communicatie stijl.

 

2. Een DISCovery Map. Deze kan perpersoon,  maar ook per meerderen gemaakt worden. Dat kunnen we allemaal overleggen. Deze geweldige Map kan worden geleverd in diverse formaten, waaronder ook een grote plastic mat die we kunnen gebruiken om inzicht te creëren in de verschillende werelden van de temperamenten. Op deze manier wordt er op speelse, luchtige wijze aangetoond hoeveel spanning er kan ontstaan tussen verschillende voorkeursstijlen, waardoor er een enorm inzicht ontstaat die flink bijdraagt in de verbetering van de onderlinge relatie.

 

3. Een Observatieprofiel. Kinderen kunnen pas vanaf 15 jaar zelf een Persoonlijk DISC Profiel invullen. Voor kinderen vanaf 4 jarige leeftijd kan je dan gebruik maken van het observatieprofiel. Deze analyse wordt gemaakt door een of beide ouders die zelf ook een analyse dienen te maken. Je maakt als ouder een analyse van jouw kind(eren) dmv het digitaal invullen van 15 vragen aangaande het kind. Op deze manier kan je er optimaal de tools uit halen die je helpt de familie dynamiek te verbeteren.